Ads 468x60px

Pages

Για το blog, tokouzinakitispareas.blogspot.com, χρησιμοποιούνται εκτός από τις προσωπικές φωτογραφίες των αρθρογράφων, &εκείνες που είναι δημοσιευμένες στο internet.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Η Μπατζίνα Της Γιαγιάς (Χωρίς Κολοκύθα)

ΥΛΙΚΑ:
2 ΑΥΓΑ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΛΑΔΙ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΤΟΤΑΛ
1/2 ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
1/2 ΚΙΛΟ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΔΩΔΩΝΗ)
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε τα 2 αυγά με το 1/2 ποτήρι του νερού λάδι.
Ρίχνουμε την 1 μια πρέζα αλάτι,το γιαούρτι,τα 2 ποτήρια νερό και καθώς χτυπάμε ρίχνουμε τμηματικά το αλεύρι μέχρι να γίνει χυλός.
Αφού γίνει χυλός ρίχνουμε τριμμένη την φέτα.Βουτυρώνουμε το ταψί και ρίχνουμε το μίγμα.
Ανοίγουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς (αναλόγως το φούρνο,κατά προτίμηση αέρα πάνω-κάτω).
Πρίν την βάλουμε στον φούρνο ρίχνουμε από πάνω λίγη φέτα τριμμένη και λίγο λάδι.
Την αφήνουμε στον φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινήσει.




ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ
VIVI.

5 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε Βιβή!! Καλώς όρισες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πω πω τι είπες τώρα!! Τέλεια φαίνεται! εμένα μου αρέσουν αυτές οι πίτες πολύ αλλά δεν έχω το χρόνο να τις κάνω μόνη μου. Οπότε συχνά πυκνα δοκιμάζω και κάτι τέτοιο ttps://xrisizimi.gr/proionta/mpatzina-me-tiri-kolokithi/ και με βολεύουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστεύω γιατι στην περιοχή μου την φτιάχνουν συνέχεια για νερό να βάλετε γάλα όχι δύο ποτήρια ένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή