ΥΛΙΚΑ
4 μπριζόλες χοιρινές (λίγο χοντρές)
2 αυγά
1/2 φλιτζάνι γάλα
1/2 κουταλάκι γλυκού αλάτι
2 φλιτζάνια τριμμένη φρυγανιά
1/3 κουταλάκι γλυκού πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ή πιάτο χτυπάμε καλά τα αυγά με το γάλα.Ρίχνουμε το αλάτι,το πιπέρι και ανακατεύουμε.Σε ένα άλλο μπολ ή πιάτο βάζουμε τη τριμμένη φρυγανιά.Περνάμε πρώτα μια μια τις μπριζόλες στο μείγμα αυγών και αμέσως μετά στο μπολ με τη φρυγανιά.Φροντίζουμε έτσι ώστε η φρυγανιά να καλύψει εντελώς τις μπριζόλες.Τα βάζουμε μέσα σε ένα μεγάλο ταψί.Τα ψήνουμε στο φούρνο αφού τον έχουμε προθερμάνει στους 200 βαθμούς.Όταν ροδίσουν και από τις δυο πλευρές είναι έτοιμες.
TIP
Σερβίρουμε με λαχανικά ή πατάτες ή ρύζι.
Είναι μια ωραία παραλλαγή στη συνταγή με τα φιλέτα κοτόπουλου πανέ που έχω αναρτήσει.
Χριστίνα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου