1 πακέτο φύλλα κρούστας Βηρυτού
600 ml γάλα
2 αυγά
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 βανίλια
2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
Ζάχαρη άχνη και κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1.Βουτυρώνουμε το πυρέξ.
2.Σουρώνουμε ένα ένα τα φύλλα και τα τοποθετούμε το ένα δίπλα στο άλλο.
3.Τα βουτυρώνουμε καλά και ψήνουμε στους 180 oC μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.
4.Ανακατεύουμε το γάλα, τα αυγά, τη ζάχαρη, τη βανίλια και περιχύνουμε τα φύλλα μόλις τα βγάλουμε από τον φούρνο.
5.Ξαναβάζουμε στον φούρνο και ψήνουμε μέχρι να πήξει η κρέμα, περίπου 15'.
Πασπαλίζουμε με άχνη και κανέλα.
Καλή επιτυχία !!!!
<Κάτια>
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου