ΥΛΙΚΑ:
2 κουταλάκι σούπας λάδι,
2 κουταλάκια σούπας μουστάρδα,
2 κουταλάκια σούπας ξύδι balsamico,
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη,
1 κουταλάκι γλυκού μέλι,
1 κουταλάκι γλυκού ρίγανη ή θυμάρι,
Λίγο αλάτι,
Πιπέρι
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά μαζί και τα ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε μέσα το κρέας μας και το ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά με την μαρινάδα μας
για να πάει παντού.
Το αφηνουμε στο ψυγείο για ενα βράδυ.
TIP:
Βοηθά το κρέας μας να γίνει ακόμα πιο νόστιμο!
Ενδείκνυται για κρέατα που πρόκειται να μαγειρευτούν στον φούρνο.
Ευχαριστούμε τη Χριστίνα από την Καλλιθέα για το μυστικό που μοιράστηκε μαζί μας!
2 κουταλάκι σούπας λάδι,
2 κουταλάκια σούπας μουστάρδα,
2 κουταλάκια σούπας ξύδι balsamico,
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη,
1 κουταλάκι γλυκού μέλι,
1 κουταλάκι γλυκού ρίγανη ή θυμάρι,
Λίγο αλάτι,
Πιπέρι
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά μαζί και τα ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε μέσα το κρέας μας και το ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά με την μαρινάδα μας
για να πάει παντού.
Το αφηνουμε στο ψυγείο για ενα βράδυ.
TIP:
Βοηθά το κρέας μας να γίνει ακόμα πιο νόστιμο!
Ενδείκνυται για κρέατα που πρόκειται να μαγειρευτούν στον φούρνο.
Ευχαριστούμε τη Χριστίνα από την Καλλιθέα για το μυστικό που μοιράστηκε μαζί μας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου