ΥΛΙΚΑ:
1-2 ΚΙΛΑ ΜΟΣΧΑΡΙ ΑΠΟ ΚΙΛΟΤΟ Η ΝΟΥΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ
5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΛΕΥΡΙ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
3-4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΣΕ ΦΕΤΟΥΛΕΣ
100γρ. ΞΥΔΙ
100γρ. ΛΕΥΚΟ ΞΗΡΟ ΚΡΑΣΙ
1 ΚΥΒΟΣ ΖΩΜΟΣ ΒΟΔΙΝΟΥ
1 1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΝΕΡΟ ΖΕΣΤΟ
4 ΦΥΛΛΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζεσταίνεται το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα.Τηγανίζετε για 3-4λεπτά τις φέτες του κρέατος να ροδίσουν ελαφρά και από τις δύο πλευρές.
Πασπαλίζετε με το αλεύρι και ανακατεύετε με ξύλινη σπάτουλα,να μην κολλήσουν.
Προσθέτετε το ξύδι και το κρασί και τα βράζετε μέχρι να εξατμιστούν.
Διαλύετε σε 1 1/2φλιτζάνι ζεστό νερό τον κύβο και τον ρίχνετε στην κατσαρόλα μαζί με τον μαϊντανό.
Αλατοπιπερώνετε και σιγοβράζετε για 1 ώρα περίπου,να μαλακώσει καλά το κρέας.
Σερβίρετε αμέσως με πατάτες ή ζυμαρικά.
Ευχαριστούμε την Μαρία από την Κέρκυρα για την ωραία συνταγή...!!!
1-2 ΚΙΛΑ ΜΟΣΧΑΡΙ ΑΠΟ ΚΙΛΟΤΟ Η ΝΟΥΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ
5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΛΕΥΡΙ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
3-4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΣΕ ΦΕΤΟΥΛΕΣ
100γρ. ΞΥΔΙ
100γρ. ΛΕΥΚΟ ΞΗΡΟ ΚΡΑΣΙ
1 ΚΥΒΟΣ ΖΩΜΟΣ ΒΟΔΙΝΟΥ
1 1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΝΕΡΟ ΖΕΣΤΟ
4 ΦΥΛΛΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζεσταίνεται το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα.Τηγανίζετε για 3-4λεπτά τις φέτες του κρέατος να ροδίσουν ελαφρά και από τις δύο πλευρές.
Πασπαλίζετε με το αλεύρι και ανακατεύετε με ξύλινη σπάτουλα,να μην κολλήσουν.
Προσθέτετε το ξύδι και το κρασί και τα βράζετε μέχρι να εξατμιστούν.
Διαλύετε σε 1 1/2φλιτζάνι ζεστό νερό τον κύβο και τον ρίχνετε στην κατσαρόλα μαζί με τον μαϊντανό.
Αλατοπιπερώνετε και σιγοβράζετε για 1 ώρα περίπου,να μαλακώσει καλά το κρέας.
Σερβίρετε αμέσως με πατάτες ή ζυμαρικά.
Ευχαριστούμε την Μαρία από την Κέρκυρα για την ωραία συνταγή...!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου