
1.200 γρ. κολοκυθάκια τρυφερά, τριμμένα (4 φλ.)
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (μόνο το άσπρο μέρος τους 1/2 φλ.)
2 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος
2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
3 αυγά
1 κ.σ. πάπρικα
1 φλ. φέτα σε τρίμματα (μπορείτε να την παραλείψετε εάν νηστεύετε)
1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 1/2 φλ. ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο
1 δόση σάλτσα γιαούρτι με σκόρδο (ένα κεσεδάκι γιαούρτι κ 3 σκελίδες σκόρδο-μπορείτε να το παραλείψετε εαν νηστεύετε)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζετε τα τριμμένα κολοκυθάκια σε σουρωτήρι, τα πασπαλίζετε με αλάτι και τα αφήνετε να στραγγίσουν για 15 λεπτά. Τα πιέζετε, να φύγουν τα υγρά και το αδειάζεται σε μεγάλο μπωλ με τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, τον μαϊντανό, τα αυγά, την πάπρικα και ανακατεύετε καλά. Αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε τη φέτα και το αλεύρι λίγο-λίγο, ώσπου να γίνουν μείγμα
Αφήνετε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και συνοδεύετε εάν θέλετε με γιαούρτι ανακατεμένο με λιωμένο σκόρδο.
πηγές φωτογραφιών:
1) dianitascooking.blogspot.gr
2) xs-recipes.com
3) ioccalice.blogspot.gr
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!!
ΚΑΤΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου