ΥΛΙΚΑ:
500γρ. ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ
2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΔΥΟΣΜΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΧΥΜΟ 1 ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ετοιμάζετε το κους-κους σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Όταν είναι έτοιμο,το ανακατεύετε με ένα πιρούνι για να χωριστούν οι σπόροι και να γίνει αφράτο.
Το αφήνετε στην άκρη να κρυώσει σκεπάζοντας το με λίγη μεμβράνη.
Αφού φουσκώσει το μεταφέρετε σε ένα μπολ σερβιρίσματος και το ανακατεύετε με τις πιπεριές,τα κρεμμύδια και τα αρωματικά.
Ρίχνετε λίγο αλάτι και χτυπάτε το ελαιόλαδο με τον χυμό λεμονιού.
Περιχύνετε τη σαλάτα,ανακατεύετε και σερβίρετε.
TIPS:Για πιο έντονη γεύση προσθέστε στη σαλάτα σπόρους κόλιανδρου κοπανισμένους ή 1 κουταλιά του γλυκού κύμινο που θα το ανακατέψετε με το ελαιόλαδο και τον χυμό λεμονιού.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ...ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...!!!
Πηγή φωτογραφίας:meniandmore.com
VIVI.
500γρ. ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ
2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΔΥΟΣΜΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΧΥΜΟ 1 ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ετοιμάζετε το κους-κους σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Όταν είναι έτοιμο,το ανακατεύετε με ένα πιρούνι για να χωριστούν οι σπόροι και να γίνει αφράτο.
Το αφήνετε στην άκρη να κρυώσει σκεπάζοντας το με λίγη μεμβράνη.
Αφού φουσκώσει το μεταφέρετε σε ένα μπολ σερβιρίσματος και το ανακατεύετε με τις πιπεριές,τα κρεμμύδια και τα αρωματικά.
Ρίχνετε λίγο αλάτι και χτυπάτε το ελαιόλαδο με τον χυμό λεμονιού.
Περιχύνετε τη σαλάτα,ανακατεύετε και σερβίρετε.
TIPS:Για πιο έντονη γεύση προσθέστε στη σαλάτα σπόρους κόλιανδρου κοπανισμένους ή 1 κουταλιά του γλυκού κύμινο που θα το ανακατέψετε με το ελαιόλαδο και τον χυμό λεμονιού.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ...ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...!!!
Πηγή φωτογραφίας:meniandmore.com
VIVI.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου