Ads 468x60px

Pages

Για το blog, tokouzinakitispareas.blogspot.com, χρησιμοποιούνται εκτός από τις προσωπικές φωτογραφίες των αρθρογράφων, &εκείνες που είναι δημοσιευμένες στο internet.

Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012

Γλυκόξινα φιλετάκια

ΥΛΙΚΑ:
2 ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ
1 ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΕΜΟΝΙ
8 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΕΛΙ 
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΣΚΟΝΗ)
4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βγάζετε όσο περισσότερο το λίπος από τα φιλετάκια.
Αφαιρείτε τη φλούδα του λεμονιού με ένα ξεφλουδιστήρι και την ψιλοκόβετε.
Στύβετε το λεμόνι,ρίχνετε το χυμό σε ένα μπολ.

Βάζετε το ξύσμα του λεμονιού στο μπολ,προσθέτετε το μέλι,το κόλιαντρο,αλάτι και πιπέρι.
Βουτάτε τα φιλετάκια στην μαρινάδα.Τα σκεπάζετε και τα αφήνετε να μαριναριστούν στο ψυγείο για 4 ώρες γυρίζοντας που και που τα φιλετάκια.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνετε τα φιλετάκια με την μαρινάδα τους για 20 περίπου λεπτά. 

TIPS:Τα φιλετάκια μπορείτε να τα σερβίρετε με πράσινα λαχανικά,με ρύζι αλλά και με πουρέ.


ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ...ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...!!!

πηγή φωτογραφίας:sintagoulis.gr


VIVI.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου