ΥΛΙΚΑ:
20 ΑΝΘΟΥΣ ΚΟΛΟΚΥΘΙΟΥ
200γρ.ΑΝΘΟΤΥΡΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΦΡΕΣΚΟ Η ΞΕΡΟ
4 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΜΕΤΡΙΕΣ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
4-6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2-3ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΙΤΑΜ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ
2-3 ΣΠΟΡΟΥΣ ΜΠΑΧΑΡΙ
ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΝΕΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καθαρίζουμε τους ανθούς προσεκτικά.
Σε ένα μπολ ρίξτε το ανθότυρο και το βασιλικό μαζί με 3 κουταλιές ελαιόλαδο και λίγο πιπέρι.
Με τη βοήθεια ενός πιρουνιού λιώστε το ανθότυρο μαζί με το βασιλικό ώσπου να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Γεμίστε τους προσεκτικά και κλείστε τους, έτσι ώστε να μην βγεί η γέμιση.
Τρίψτε τις ντομάτες και βάλτε τις σε ένα άλλο σκεύος.
Μετά ρίξτε τον πελτέ,2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και 1 φλιτζάνι νερό και αφήστε να βράσει η σάλτσα.Σε ένα τηγάνι ρίξτε το βιτάμ,ζεστάνετε το καλά και σοτάρετε τους ανθούς.
Όταν οι ανθοί σοταριστούν,περιχύστε με τη σάλτσα ντομάτας.
Τέλος για το γαρνίρισμα ρίξτε από πάνω ψιλοκομμένο μαϊντανό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ...!!!
Ευχαριστούμε την Κατερίνα από την Κρήτη για την ωραία συνταγή που μας έδωσε...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου