ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
8 φέτες ζαμπόν
8 φέτες τυρί του τοστ
200gr τυρί τριμμένο regato
μια πράσινη πιπεριά μεγάλη
κέτσαπ
Παίρνουμε ένα ταψί.
Βάζουμε το ένα φύλλο της σφολιάτας
Το αλείφουμε με κέτσαπ
Προσθέτουμε τις φέτες του τυριού την μια δίπλα στην άλλη,τις φέτες ζαμπόν, την πράσινη πιπεριά κομμένη σε κομματάκια και το τριμμένο regato.
Τέλος βάζουμε πάλι κέτσαπ και καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
Βάζουμε λίγο λάδι με ένα πινέλο στην επιφάνεια του φύλλου.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς
Βάζουμε το ταψί μας το ψήνουμε στους 200 βαθμούς και το βγάζουμε όταν δούμε ότι έχει ροδίσει.
TIPS
Σε περίπτωση που δεν τρώτε ζαμπόν μπορείτε να αντικαταστήσετε το ζαμπόν με γαλοπούλα fouantre.
Εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία,την έφτιαξα με γαλοπούλα κ πραγματικά είναι τέλεια!! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ!
Καλή Επιτυχία!!
ΑΝΤΩΝΙΑ
1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
8 φέτες ζαμπόν
8 φέτες τυρί του τοστ
200gr τυρί τριμμένο regato
μια πράσινη πιπεριά μεγάλη
κέτσαπ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε ένα ταψί.
Το αλείφουμε με λάδι
Βάζουμε το ένα φύλλο της σφολιάτας
Το αλείφουμε με κέτσαπ
Προσθέτουμε τις φέτες του τυριού την μια δίπλα στην άλλη,τις φέτες ζαμπόν, την πράσινη πιπεριά κομμένη σε κομματάκια και το τριμμένο regato.
Τέλος βάζουμε πάλι κέτσαπ και καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
Βάζουμε λίγο λάδι με ένα πινέλο στην επιφάνεια του φύλλου.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς
Βάζουμε το ταψί μας το ψήνουμε στους 200 βαθμούς και το βγάζουμε όταν δούμε ότι έχει ροδίσει.
TIPS
Σε περίπτωση που δεν τρώτε ζαμπόν μπορείτε να αντικαταστήσετε το ζαμπόν με γαλοπούλα fouantre.
Εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία,την έφτιαξα με γαλοπούλα κ πραγματικά είναι τέλεια!! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ!
Καλή Επιτυχία!!
ΑΝΤΩΝΙΑ
Ευχαριστούμε Αντωνία μου !!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήloipon tin eftiaksa molis tora kai tin evala sto fourno...eimai se anamoni gia to apotelesma...tha sas enimeroso suntoma... :))
ΑπάντησηΔιαγραφήteleiaaaaaaaaaaaaaa
ΑπάντησηΔιαγραφήΧαίρομαι πολύ που σου άρεσε!!! φιλάκιαα
Διαγραφή