ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό κουβερτούρα
750 γραμ. αμύγδαλα καβουρντισμένα,με τη φλούδα τους στους 200 βαθμούς
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε καλά.Βάζουμε μια μια κουταλιά πάνω σε λαδόκολλα και αφήνουμε να κρυώσουν λίγο εκτός ψυγείου.Και έπειτα τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν καλά.
TIP
Αν τα θέλουμε λίγο πιο γλυκά μπορούμε να προσθέσουμε λίγη ζάχαρη άχνη (2 κουταλιές της σούπας).Επίσης αντί αμύγδαλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε corn flakes.
Χριστίνα
1/2 κιλό κουβερτούρα
750 γραμ. αμύγδαλα καβουρντισμένα,με τη φλούδα τους στους 200 βαθμούς
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε καλά.Βάζουμε μια μια κουταλιά πάνω σε λαδόκολλα και αφήνουμε να κρυώσουν λίγο εκτός ψυγείου.Και έπειτα τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν καλά.
TIP
Αν τα θέλουμε λίγο πιο γλυκά μπορούμε να προσθέσουμε λίγη ζάχαρη άχνη (2 κουταλιές της σούπας).Επίσης αντί αμύγδαλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε corn flakes.
Χριστίνα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου