ΥΛΙΚΑ:
4 ΦΙΛΕΤΑ ΓΑΛΕΟΥ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ
1 ΝΤΟΜΑΤΑ
1 ΠΑΤΑΤΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβουμε την πατάτα σε ροδέλες και την τηγανίζουμε λίγο για να μας γίνει πιο γρήγορα στο φούρνο με το χρόνο που θέλει το ψάρι μας.Κόβουμε την ντομάτα σε ροδέλες.
Έπειτα βάζουμε τις πατάτες στο ταψί μας από πάνω βάζουμε τις ντομάτες τις οποίες τις έχουμε κόψει σε ροδέλες και από πάνω βάζουμε το γαλέο που και αυτός είναι κομμένος σε ροδέλες.
TIP:
1.Επίσης άμα θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο λάδι για το ψήσιμο,αν και θα βγάλει η ντομάτα οπότε και να μην βάλουμε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
2. Μπορείτε τις ντομάτες να τις τρίψετε για περισσότερο ζουμάκι.
3. Προσθέστε εάν θέλετε κρεμμύδι για περισσότερο άρωμα και γεύση.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!
Ευχαριστούμε την Χριστίνα από την Καλλιθέα για την συνταγή.
4 ΦΙΛΕΤΑ ΓΑΛΕΟΥ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ
1 ΝΤΟΜΑΤΑ
1 ΠΑΤΑΤΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβουμε την πατάτα σε ροδέλες και την τηγανίζουμε λίγο για να μας γίνει πιο γρήγορα στο φούρνο με το χρόνο που θέλει το ψάρι μας.Κόβουμε την ντομάτα σε ροδέλες.
Έπειτα βάζουμε τις πατάτες στο ταψί μας από πάνω βάζουμε τις ντομάτες τις οποίες τις έχουμε κόψει σε ροδέλες και από πάνω βάζουμε το γαλέο που και αυτός είναι κομμένος σε ροδέλες.
TIP:
1.Επίσης άμα θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο λάδι για το ψήσιμο,αν και θα βγάλει η ντομάτα οπότε και να μην βάλουμε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
2. Μπορείτε τις ντομάτες να τις τρίψετε για περισσότερο ζουμάκι.
3. Προσθέστε εάν θέλετε κρεμμύδι για περισσότερο άρωμα και γεύση.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!
Ευχαριστούμε την Χριστίνα από την Καλλιθέα για την συνταγή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου