ΥΛΙΚΑ:
170 - 200 γραμμάρια λευκό Ταραμα (είναι πιό νόστιμος!)
100 ml λεμόνι
120 - 150 ml ελαιόλαδο
3 φλυτζάνια (περίπου) ψωμί, κατά προτίμηση ολική αλέσεως.
1/2 κρεμμύδι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αλέθουμε το κρεμμύδι στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τον ταραμά. Στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά - σιγά το μισό ελαιόλαδο και χτυπάμε συνεχόμενα μέχρι να γίνει ένας ομογενοποιημένος πολτός. Μουσκεύουμε και στραγγίζουμε καλά το ψωμί.
Το προσθέτουμε στο μείγμα, καθώς και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το λεμόνι. Συνεχίζουμε να χτυπάμε και παράλληλα δοκιμάζουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα έως ότου πετύχουμε τη γεύση που θέλουμε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!
ΚΑΤΙΑ.
170 - 200 γραμμάρια λευκό Ταραμα (είναι πιό νόστιμος!)
100 ml λεμόνι
120 - 150 ml ελαιόλαδο
3 φλυτζάνια (περίπου) ψωμί, κατά προτίμηση ολική αλέσεως.
1/2 κρεμμύδι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αλέθουμε το κρεμμύδι στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τον ταραμά. Στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά - σιγά το μισό ελαιόλαδο και χτυπάμε συνεχόμενα μέχρι να γίνει ένας ομογενοποιημένος πολτός. Μουσκεύουμε και στραγγίζουμε καλά το ψωμί.
Το προσθέτουμε στο μείγμα, καθώς και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το λεμόνι. Συνεχίζουμε να χτυπάμε και παράλληλα δοκιμάζουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα έως ότου πετύχουμε τη γεύση που θέλουμε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!
ΚΑΤΙΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου