ΥΛΙΚΑ (4 ΑΤΟΜΑ):
4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό, κρεμμυδάκι φρέσκο, βασιλικό και δυόσμο
4 πράσινες πιπεριές, μέτριες, κομμένες σε λεπτές φέτες
8 αυγά
2 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος
60γρ. τυρί τριμμένο της αρεσκείας σας (εγώ βάζω reggato)
αλάτι, πιπέρι
λίγο ηλιέλαιο
(εάν θέλετε προσθέτετε μανιτάρια)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε λίγο ηλιέλαιο τηγανίζετε τις πιπεριές και τις κρατάτε στην άκρη.
Σ' ένα μπωλ, χτυπάτε τα αυγά με την κρέμα και το αλατοπίπερο, προσθέτετε το τριμμένο τυρί, τα μυρωδικά και τα ρίχνετε στο τηγάνι, πάλι με λίγο ηλιέλαιο.
Όταν γίνει η ομελέτα, ρίχνετε τις πιπεριές από πάνω και σκεπάζετε το τηγάνι και χαμηλώνετε τη φωτιά, μέχρι να ψηθούν καλά και να μείνει η ομελέτα αφράτη.
Συνολικός χρόνος ψησίματος 20 λεπτά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!
ΚΑΤΙΑ
4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό, κρεμμυδάκι φρέσκο, βασιλικό και δυόσμο
8 αυγά
2 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος
60γρ. τυρί τριμμένο της αρεσκείας σας (εγώ βάζω reggato)
αλάτι, πιπέρι
λίγο ηλιέλαιο
(εάν θέλετε προσθέτετε μανιτάρια)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε λίγο ηλιέλαιο τηγανίζετε τις πιπεριές και τις κρατάτε στην άκρη.
Σ' ένα μπωλ, χτυπάτε τα αυγά με την κρέμα και το αλατοπίπερο, προσθέτετε το τριμμένο τυρί, τα μυρωδικά και τα ρίχνετε στο τηγάνι, πάλι με λίγο ηλιέλαιο.
Όταν γίνει η ομελέτα, ρίχνετε τις πιπεριές από πάνω και σκεπάζετε το τηγάνι και χαμηλώνετε τη φωτιά, μέχρι να ψηθούν καλά και να μείνει η ομελέτα αφράτη.
Συνολικός χρόνος ψησίματος 20 λεπτά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!
ΚΑΤΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου