ΥΛΙΚΑ:
30 γρ. ταραμοσαλατα
1 κουταλιά λεμόνι
4 κουταλιές ζεστό νερό
1 φακελάκι ζελατίνα
2 ασπράδια αυγών
3 κουταλιές κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύετε την ταραμοσαλάτα με το λεμόνι. Βάζετε σε ένα φλιτζάνι το ζεστό νερό, ρίχνετε τη ζελατίνη και ανακατεύετε καλά με ένα πιρούνι ώσπου να διαλυθεί η ζελατίνη τελείως.
Χτυπάτε τα ασπράδια των αβγών σε σφιχτή μαρέγκα και σε άλλο μπολ χτυπάτε την κρέμα να φουσκώσει. Βάζετε τμηματικά λίγο από κάθε μείγμα -ταραμοσαλάτας, ζελατίνης, κρέμας, μαρέγκας- ανακατεύοντας καλά και απαλά. Βάζετε σε φόρμα και αφήνετε να παγώσει. Ξεφορμάρετε σε πιατέλα και γαρνίρετε με γαρίδες, ή ότι άλλο θέλετε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!
ΚΑΤΙΑ.
30 γρ. ταραμοσαλατα
1 κουταλιά λεμόνι
4 κουταλιές ζεστό νερό
1 φακελάκι ζελατίνα
2 ασπράδια αυγών
3 κουταλιές κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύετε την ταραμοσαλάτα με το λεμόνι. Βάζετε σε ένα φλιτζάνι το ζεστό νερό, ρίχνετε τη ζελατίνη και ανακατεύετε καλά με ένα πιρούνι ώσπου να διαλυθεί η ζελατίνη τελείως.
Χτυπάτε τα ασπράδια των αβγών σε σφιχτή μαρέγκα και σε άλλο μπολ χτυπάτε την κρέμα να φουσκώσει. Βάζετε τμηματικά λίγο από κάθε μείγμα -ταραμοσαλάτας, ζελατίνης, κρέμας, μαρέγκας- ανακατεύοντας καλά και απαλά. Βάζετε σε φόρμα και αφήνετε να παγώσει. Ξεφορμάρετε σε πιατέλα και γαρνίρετε με γαρίδες, ή ότι άλλο θέλετε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!
ΚΑΤΙΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου