Ads 468x60px

Pages

Για το blog, tokouzinakitispareas.blogspot.com, χρησιμοποιούνται εκτός από τις προσωπικές φωτογραφίες των αρθρογράφων, &εκείνες που είναι δημοσιευμένες στο internet.

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Μιλφέιγ με φράουλες

ΥΛΙΚΑ:
2 ΠΑΚΕΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΕΣ
3 ΚΡΕΜΕΣ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ
1 ΣΑΝΤΙΓΙ
1300γρ. ΓΑΛΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΙΑΚ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
15 ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ




ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Καθαρίζετε και πλένετε καλά τις φράουλες,ρίχνουμε μέσα τη ζάχαρη και τις κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια.
Στρώνετε σε ένα ταψάκι μικρό τις σφολιατίνες από το ένα πακέτο,τις οποίες τις βουτάμε σε λίγο γάλα και και κονιάκ.Στη συνέχεια χτυπάτε τις κρέμες στιγμής με 800γρ. γάλα.
Βάζετε πάνω στην στρώση με τις σφολιατίνες την περισσότερη κρέμα,ρίχνετε τις φράουλες η οποίες είναι κομμένες σε πολύ μικρά κομματάκια.
Πάνω από την πρώτη στρώση κρέμας, βάζετε λίγες ακόμη σφολιατίνες κομμένες στη μέση και από πάνω πάλι την υπόλοιπη κρέμα με τις φράουλες.
Χτυπάτε τη σαντιγί στιγμής με 400γρ. γάλα και τη βάζετε πάνω από την κρέμα στιγμής με τις φράουλες.
Τέλος από πάνω τρίβετε με το χέρι 10περίπου σφολιατίνες και τέλος πασπαλίζετε την επιφάνεια του γλυκού με άχνη ζάχαρη.
Το γλυκό είναι έτοιμο αφού μείνει τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ...!!!!


VIVI.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου