ΥΛΙΚΑ:
3 ΠΑΤΑΤΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ
2 ΑΥΓΑ
200γρ.ΑΣΠΡΟ ΤΥΡΙ
6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ξεφλουδίζετε τις πατάτες και τις βάζετε για 20λεπτά σε αλατισμένο νερό που βράζει.
Τις κάνετε πουρέ, προσθέτετε το αλεύρι, τα αυγά τα οποία προηγουμένως τα έχουμε χτυπήσει,αλάτι,πιπέρι και το τυρί.
Τα ανακατεύετε ελαφρά και φτιάχνετε με τα χέρια σας μικρά μπαλάκια ή μικρά λουκανικάκια.
Τα αφήνετε να κρυώσουν.
Ρίχνετε τις κροκέτες σε καυτό λάδι,τις γυρνάτε για να ροδοκοκκινίσουν ομοιόμορφα.
Τις βάζετε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις σερβίρετε ζεστές.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ...!!!!
VIVI.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου