ΥΛΙΚΑ:
- Λίγα σύκα κομμένα σε φέτες
- Μερικές φέτες ανανά
- Λίγα ακτινίδια σε φέτες
- Λίγες φράουλες
- 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- 120 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε καλά την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε τη ζάχαρη ανακατεύοντας καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Αδειάζουμε την κρέμα στη βάση της τάρτας, στρώνοντας την καλά. Γαρνίρουμε με τα διάφορα φρούτα τοποθετώντας τα σε αλληλοδιαδοχές και ομόκεντρες κυκλικές σειρές ή με οποιοδήποτε άλλο σχέδιο της προσωπικής σας επινόησης και προτίμησης.
Ευχαριστούμε τη Δώρα από τα Τρίκαλα για τη συνταγή !!!
πηγή φωτογραφιας: asteromases.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου