ΥΛΙΚΑ:
250γρ λευκή κουβερτούρα
1φλτζ κρέμα γάλακτος
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
½ φλτζ φιστίκι Αιγίνης ανάλατο
1 κούπα ινδοκάρυδο (flakes)
150γρ κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σε μια κατσαρόλα και πριν αρχίσει να βράζει την κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Ρίχνουμε την λευκή κουβερτούρα σε κομμάτια και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο, το ξύσμα πορτοκολιού και το φιστίκι σπασμένο σε χοντρά κομμάτια.
Απλώνουμε το μίγμα σε ένα ορθογώνιο ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα και το αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει για 2 ώρες.
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
Βγάζουμε το μίγμα από το ταψί και το κόβουμε σε μακρόστενες μπάρες.
Βουτάμε κάθε μπάρα στη λιωμένη κουβερτούρα και την αφήνουμε πάνω σε λαδόκολλα να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.
Καλή επιτυχία !!!
Κάτια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου