Ads 468x60px

Pages

Για το blog, tokouzinakitispareas.blogspot.com, χρησιμοποιούνται εκτός από τις προσωπικές φωτογραφίες των αρθρογράφων, &εκείνες που είναι δημοσιευμένες στο internet.

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Εύκολα Παιδικά Σουβλάκια


ΥΛΙΚΑ:
Υλικά για κεφτεδάκια
Πατάτες σε σχήμα φατσούλας (υπάρχουν έτοιμες στο εμπόριο)
10-12 ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αφού πλάσουμε και τηγανίσουμε τα κεφτεδάκια μας, στη συνέχεια τηγανίζουμε τις πατατούλες μας, τοποθετώντας και τα κεφτεδάκια και τις πατάτες, σε απορροφητικό χαρτί έτσι ώστε να φύγει το πολύ λάδι. Τέλος, βάζουμε εναλλάξ: ένα κεφτεδάκι, μία πατάτα κλπ. έως ότου προσθέσουμε 2 από το καθ' ένα.






Αυτό ήταν!!!
πηγή: Οι Συνταγές Τις Παρέας








TIP: 
1. Μπορούμε να τα σερβίρουμε είτε σε πιατέλα μακρόστενη και απλή, είτε κόβοντας μισό λάχανο, τυλίγοντας το με αλουμινόχαρτο και στερεώνοντας τα σουβλάκια μας πάνω του τρυπώντας το.
2.  Επίσης στα σουβλάκια σας, μπορείτε να προσθέσετε ενδιάμεσα από κάποια κομμάτια, τυρί gouda σε μεγάλους κύβους.



Τα παιδάκια θα ξετρελαθούν!


Καλή επιτυχία !!


Κάτια

2 σχόλια:

  1. Η φώτο απ τη συνταγή εύκολα παιδικά σουβλάκια είναι δική μου θα παρακαλούσα να αφαιρεθεί. Επίσης καλό θα ήταν να αναφερθεί η πηγή της συνταγής που είναι από εδώ:http://www.sintagespareas.gr/sintages/paidika-soublakia.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλεν Καλησπέρα.
      Συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης.
      Απ' ότι είδες και σε άλλες συνταγές αναφέρουμε την πηγή. Ζητούμε συγνώμη για την παράληψη και θα επανορθώσουμε αμέσως τώρα με την τοποθέτηση της πηγής.

      Διαγραφή