Ads 468x60px

Pages

Για το blog, tokouzinakitispareas.blogspot.com, χρησιμοποιούνται εκτός από τις προσωπικές φωτογραφίες των αρθρογράφων, &εκείνες που είναι δημοσιευμένες στο internet.

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Ταλιατέλες με κόκκινο πέστο

ΥΛΙΚΑ: 
350γρ. ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΩΜΕΝΕΣ 
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΓΝΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
450γρ. ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΕΣ (ΚΟΝΣΕΡΒΑ)
200γρ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΦΕΤΟΥΛΕΣ 
400γρ. ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙ
4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΦΡΕΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ
ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ (ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ,ΡΕΓΚΑΤΟ)
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ


πηγή φωτογραφίας: kopiaste.info


ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράζετε τις ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό για 8-10λεπτά,να μείνουν al dente.
Της σουρώνετε,ρίχνετε λίγο βούτυρο στην κατσαρόλα και ρίχνετε μέσα τις ταλιατέλες και τις διατηρείτε ζεστές.
Στο μεταξύ,ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε φαρδύ τηγάνι και τηγανίζετε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 2λεπτά.
Προσθέτετε τα μανιτάρια και τις πιπεριές κομμένες σε λωρίδες.
Σιγοβράζετε τη σάλτα για 5 λεπτά.
Προσθέτετε τον βασιλικό,αλατοπιπερώνετε και σιγοβράζετε για 5 λεπτά ακόμα.
Σουρώνετε τις ταλιατέλες,βάζετε σε μία πιατέλα και περιχύνετε με τη σάλτσα.
Ανακατεύετε,πασπαλίζετε από πάνω με τριμμένο τυρί και σερβίρετε.


TIPS: Επίσης μπορείτε να τα σερβίρετε με επιπλέον τυρί και σκορδόψωμο.




ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ..!!!


VIVI.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου