ΥΛΙΚΑ:
1 κ.σ. μαρμελάδα
1 ζαχαρούχο γάλα (κουτάκι)
200 γρ. γιαούρτι
400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα (γάλακτος)
5 μπάρες δημητριακών (της αρεσκείας σας-εγώ προτιμώ τις απλές)
1 σφηνάκι λικέρ πορτοκάλι
7-10 φράουλες κομμένες σε ροδέλες
κακάο για το πασπάλισμα της τάρτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αλέθουμε τις μπάρες δημητριακών στο μίξερ.
Στη συνέχεια ανακατεύουμε με τη μαρμελάδα ώστε να δέσει το μείγμα και στρώνουμε
στη βάση της ταρτίερας.
λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί, και αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά.
προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, το λικέρ πορτοκαλιού
και το γιαούρτι.
Ανακατεύουμε καλά.
Αδειάζουμε την γέμιση στην ταρτιέρα, πασπαλίζουμε με κακάο, απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια τις ροδέλες από τις φράουλες και την βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει
καλά (μια - μιάμιση ώρα περίπου).
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!!
ΚΑΤΙΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου